Home

Cecilia braekhus

Cecilia Braekhus - Instagram Sidan redigerades senast den 4 december 2019 kl. 11.19. Wikipedias text är tillgänglig under licensen Creative Commons Erkännande-dela-lika 3.0 Unported. För bilder, se respektive bildsida (klicka på bilden). Se vidare Wikipedia:Upphovsrätt och användarvillkor.. 68.5k Followers, 684 Following, 910 Posts - See Instagram photos and videos from First Lady Cecilia Braekhus (@ceciliabraekhus Cecilia Braekhus föll mot mot Jessica McCaskill - vilket var norskans första förlust någonsin. Nu står det klart att duon möts igen. - Jag ville inte lägga av efter den sämsta matchen i min karriär, säger 38-årige Braekhus Här samlar vi alla artiklar om Cecilia Brækhus. Fler artiklar hittar du i följande artikelserier: . Andra ämnen som ofta förekommer i artiklar om Cecilia Brækhus är: Mikaela Laurén, Boxning och Coronaviruset

Jessica McCaskill lands on Cecilia Brækhus during Saturday's fight. Photograph: Ed Mulholland/Matchroom Brækhus, who was attempting to surpass Joe Louis's all-time record of 25 consecutive. Proffskarriärens första förlust. Då kan den norska boxningsstjärnan Cecilia Brækhus, 38, lägga av. - Damboxningen är fantastisk just nu och jag tror att de kommer att klara sig bra utan. Cecilia Braekhus vann på teknisk knockout mot Mikaela Laurén Mikaela Laurén kallade det sin drömmatch - men efter sex ronder var den över. 21 OKT 2017 SPORTBLADE ** NO COPYRIGHT INFRINGEMENT INTENDED ** cecilia brækhus The First Lady of boxing fights Kali Reis full fight women's boxing highlights! Braekhus vs Reis i.. Cecilia Braekhus behåller nu de fem bälten som hon satte på spel i matchen mot Klara Svensson. Klara Svensson hade behövt få till en knockout för att gå segrande ur matchen, men var ordentligt sliten i de avslutande ronderna. - Jag blev otroligt trött. Det var jobbigt, men hon är en fantastisk boxare, hon har bra nyp i slagen

First Lady Cecilia Braekhus (@ceciliabraekhus) • Instagram

 1. Förra månaden förlorade Cecilia Braekhus, 38, sin första boxningsmatch i karriären. Nu berättar norskan vad som gick fel inför fajten. - Jag hade varit ensam i bergen så länge och bara.
 2. Cecilia Braekhus. Efter chockförlusten Svensson hoppas på drömfajt mot Braekhus. Boxning · Vill ha revansch mot norska världsstjärnan • Pushar så hårt vi bara ka
 3. Boxningsdrottningen Cecilia Brækhus vann titelfajten i Monaco. Norskan behåller därmed sitt VM-bälte. - Nu är jag back in business, säger 38-åringen i Viaplay
 4. Den 20 januari 2007 vann Cecilia Braekhus sin första proffsmatch. Där efter har norskan gått obesegrad genom ytterligare 35 matcher. På vägen har hon bland annat besegrat de båda svenskorna Klara Svensson och Mikaela Laurén. Men i natt, i hennes 37:e proffsmatch, bröts den 13 år långa segersviten
 5. Cecilia Braekhus hade utlovat en knockoutseger. Och norskan höll vad hon lovade. I den sjätte ronden i lördagens upphaussade titelfajt sänkte hon Mikaela Laurén med en kraftig vänsterkrok.Den svenska boxningsstjärnan reste sig upp, men domaren valde att bryta matchen
 6. För en månad sedan förlorade Cecilia Brækhus mot Jessica McCaskill och blev av med sina fem mästarbälten. Nu vill den norska boxarstjärnan ha tillbaka det som en gång har varit i hennes.

Cecilia Braekhus tillbaka - möter Jessica McCaskill ige

 1. Cecilia Brækhus: 'When I started out, women with muscles were frowned upon' Yet Braekhus, whose nickname (The First Lady) speaks both to her stately comportment and trailblazing origins,.
 2. Cecilia Braekhus är världens främsta kvinnliga boxare.Men de svenska stjärnorna Mikaela Laurén och Klara Svensson har inte mycket till övers för norskan.- Hon är otroligt falsk och osympatisk, säger Laurén
 3. Cecilia Brækhus vs. Jessica McCaskill fight date, start time. Date: Saturday, Aug. 15 Time: 8 p.m. ET The Brækhus vs. Jessica McCaskill card will begin at 8 p.m. ET. How to watch Brækhus vs. McCaskill: TV, live strea
 4. Den norska superstjärnan Cecilia Braekhus, 36, satte alla sina bälten på spel - IBF, IBO, WBA, WBC och WBO - när hon gick upp mot Mikaela Laurén, 41, för första gången sedan 2010. Och liksom då blev det förlust för svenskan. Cecilia Braekhus är därmed alltjämt obesegrad i boxning
 5. Cecilia Braekhus vs Victoria Noelia Bustos (30-11-2019) Full Fight 408 x 720. Boxing Boys. 1:02. Mikaela Lauren Kisses Cecilia Braekhus Before Fight. Ted TV. 1:35. Boxe - Portrait de la norvégienne Cécilia Braekhus. France3 Lorraine. Trending. Dennis Rodman. 14:26
 6. Norskan Cecilia Braekhus kunde bli den boxare som försvarat sin titel i samma viktklass flest gånger i historien. Istället kom karriärens första förlust då hon föll mot amerikanskan.
 7. Cecilia Braekhus, 38, fortsätter att boxas och får en chans att vinna tillbaka sina fem förlorade VM-bälten. Den norska stjärnan aktiverar en klausul i kontraktet med Jessica McCaskill som.

Cecilia Braekhus firade tio år som proffsboxare i januari. Facit: 29 segrar, ingen förlust. Det om något visar att hon är en smart boxare i ringen. Smart även utanför ringen. Men den 35-årige Bergen-tjejen är minst lika smart utanför densamma Cecilia Braekhus. Artikel Nyhet. Mikaela Laurén: Jag tror att dansen kan hjälpa mig. Postat 1 mars, 2017 Boxning. Den 41-åriga Mikaela Laurén (28-4, 13 KO's) är mitt uppe i förberedelserna inför årets säsong av Let's dance - och nu är det dessutom klart att hon får en WBC-titelmatch mot polskan Ewa Piatkowska (10-1, 4 KO's) i.

Cecilia Braekhus kan nu i helgen slå ett sjuttioårigt rekord. Om norskan vinner mot Jessica McCaskill så är hon den enda som lyckats försvara sin titel i samma viktklass 26 gånger i rad. Knockout in round 2. CB vs Mathis The knockou

Cecilia Brækhus Sv

60k !!! Följ boxningsmatchen 24 februari 2017 mellan Cecilia Brækhus och Erica Farias med Sportbladet. Vi uppdaterar allt om matchen som sägs vara den största kvinnliga boxningsmatchen någonsin Last week, Claressa Shields took Laila Ali to task for saying that she could knock out the two-time Olympic gold medalist. Laila Ali is all bark, no bite,. Cecilia Braekhus, the First Lady of women's boxing, ready to make history in 26th defence of title Braekhus will break the all-time record for consecutive defences, established by Hall of Fame. Jessica McCaskill is set to defend her undisputed welterweight title against Cecilia Brækhus in early 2021. Brækhus exercised her rematch clause to attempt to win back the titles following the pair's showdown in Tulsa, Okla., in August. McCaskill won with 97-94 and 97-93 scores from a pair of judges, with the final judge calling it a draw

Jessica McCaskill stuns Cecilia Brækhus for undisputed

Cecilia Brækhus första förlust i natt - tappar

 1. Klart: Brækhus ute efter revansch. För en månad sedan förlorade Cecilia Brækhus mot Jessica McCaskill och blev av med sina fem mästarbälten
 2. Cecilia Braekhus suffered the first loss of her professional career Saturday, dropping her WBA, WBC, IBF and WBO welterweight titles in a majority decision loss to underdog Jessica McCaskill in.
 3. Cecilia Braekhus. Video: Cyborgs coach Jason Parillo analyserar mötet med Amanda Nunes . Sebastian Vendel-Martinez. 13 December, 2018 20:25... Cristiane Cyborg Justino utmanar Cecilia Braekhus till en supermatch . Matias Andres. 7 May, 2018 09:43..
 4. Cecilia Brækhus will defend her undisputed welterweight titles against Jessica McCaskill on the streets of Tulsa, Okla., and live on DAZN on Saturday, Aug. 15
 5. Cecilia Brækhus (s.28. syyskuuta 1981 Cartagena, Kolumbia) on norjalainen nyrkkeilijä, hallitseva WBA- ja WBC-liittojen naisten maailmanmestari välisarjassa.Brækhus on myös potkunyrkkeillyt.. Nyrkkeilyura. Brækhus aloitti nyrkkeilyn vuonna 2007 saksalaisen Wilfried Sauerlandin tallin ottelijana. Vuoden 2009 maaliskuussa hän voitti WBA- ja WBC-liittojen väliaikaisen mestaruuden.
 6. McCaskill edged Cecilia Brækhus via majority decision to become the new undisputed welterweight champion of the world in downtown Tulsa, Okla. In doing so, in just her 11th pro fight,.

Cecilia Brækhus: 'When I started out, women with muscles were frowned upon' Yet Braekhus, whose nickname (The First Lady) speaks both to her stately comportment and trailblazing origins,.

Cecilia Brækhus Aftonblade

Cecilia Brækhus Bergen-favoriter. Bergen är som ett andra hem för boxningsstjärnan som adopterades av norska föräldrar i Sandviken. Här är några av hennes favoriter i staden mellan de sju bergen. Koengen. Markera den 9 juni i kalendern Här hittar du blderna från VM-fajten mellan Cecilia Braekhus och skånska Klara Svensson

Cecilia BRAEKHUS vs Kali REIS Full Fight Cecilia

Name: Cecilia Braekhus Alias: First Lady Birth Name: Cecilia Carmen Linda Brækhus Born: 1981-09-28 Hometown: Bergen, Norway Birthplace: Cartagena, Colombia Stance: Orthodox Height: 171cm Reach: 170cm Pro Boxer: Record Amateur Boxer: Record Promoter: Record Trainer: Johnathon Banks Promoter: K2 Promotions (2015-present) Cecilia Braekhus Galler 1,663 Likes, 70 Comments - First Lady Cecilia Braekhus (@ceciliabraekhus) on Instagram: Just want to clear up some stuff..The rematch is definitely on!Date is not set but it will b FEMALE boxer Mikaela Lauren got a pre-fight slap from opponent Cecilia Braekhus after giving her a smacker at the weigh-in. The women's welterweight boxing clash between Swedish snogger Lauren.

Klara Svensson föll mot Cecilia Braekhus

Cecilia Brækhus wiki, rating, statistik, Cecilia Brækhus, facebook, twitter, instagram, google+, pinterest, youtub Cecilia Braekhus har kickat igång sparringträningen inför Nordic Fightnight 7 september . Redaktionen. 14 August, 2013 16:55... Cecilia Braekhus utnämnd som världens bäste kvinnlige boxare pound for pound av The Ring Redaktionen. 30 July, 2013 05:40.. Det blir den 15:e augusti när norska världsmästaren Cecilia Brækhus och amerikanskan Jessica McCaskills går upp i en VM-match i weltervikt i Tulsa, Oklahoma. Egentligen skulle huvudmatchen ha varit WBC-titelmatchen i flugvikt mellan Julio Cesar Martinez från Mexiko och McWilliams Arroyo från Puerto Rico, men Martinez har fått en halsinfektion vilket gjort att den matchen skjuts upp

Norska världsmästaren Cecilia Brækhus och amerikanskan Jessica McCaskills VM-match i weltervikt i Tulsa, Oklahoma, i USA den 15 augusti blir historisk. För första gången kommer två kvinnliga boxare att fajtas i en huvudmatch i sportströmningstjänsten DAZN. - Det är helt fantastiskt, säger Brækhus, vars fem VM-bälten står på spel i matchen, till. Cecilia Braekhus doesn't feel she has even established herself as the Greatest Woman of All Time in boxing. Norway's Braekhus has held the WBA and WBC welterweight titles since March 2009 She wanted to be a fighter so badly, Cecilia Braekhus used to jump out the window of her parents' fourth-floor home to attend training Braekhus is no longer undefeated or the undisputed welterweight champion. Video: Women's boxing icon Cecilia Braekhus suffers shocking upset loss to Jessica McCaskil

Braekhus: Jag var utsliten både fysiskt och mentalt

Cecilia Braekhus sätter sina fyra bälten på spel i organisationerna WBA, WBC, WBO och IBF. 35-åringen är hittills obesegrad med 29 raka segrar varav åtta på knockout In the final bout of HBO's storied history in boxing, Cecilia Braekhus (35-0, 9 KO) retained her undisputed welterweight championship by easily outboxing Aleksandra Magdziak-Lopes (18-5-3, 1 KO. Cecilia Braekhus's height and weight. We're currently in process of confirming all details such as Cecilia Braekhus's height, weight, and other stats. If there is any information missing, we will be updating this page soon. If you any have tips or corrections, please send them our way Jessica McCaskill hands Cecilia Braekhus her first professional defeat in a huge upset to become the undisputed world welterweight champion

Cecilia Braekhus SVT Spor

 1. Cecilia Brækhus (Cartagena de Indias, 28 de septiembre de 1982) es una deportista y boxeadora colombiana y nacionalizada noruega.. A los dos años de edad fue adoptada por padres noruegos, está radicada y tiene la nacionalidad noruega, entrena en Alemania. [1] [2] Fue campeona mundial en peso wélter de la Asociación Mundial de Boxeo (WBA), el Consejo Mundial de Boxeo (WBC), la.
 2. Cecilia Braekhus was looking to break a longstanding record and make history tonight in Tulsa, Okla., but a controversial decision by the judges prevented her from doing just that. Jessica McCaskill scored a big upset and became the new undisputed welterweight champion of the world via majority decision, on scores..
 3. ant world title reign and dented hopes for a super fight with Katie Taylor
 4. Braekhus almost single-handedly dragged women's boxing into the spotlight. Her 2018 fight against Kali Reis was the first time a women's boxing match had ever been broadcast on HBO. In the process of legitimizing the sport of women's boxing, Braekhus has managed to earn herself a comfortable living
 5. ert av menn, men i dag er mange av de kvinnelige utøverne like gode som mennene. Likevel er sporten fremdeles en mannssport. Som eksempel kan man nevne at det i klassen weltervekt er 35 profesjonelle utøvere på kvinnesiden, mot 1646 profesjonelle utøvere på herresiden. Det betyr selvsagt ikke at de kvinnelige bokserne er dårligere enn mennene, det betyr bare at.
 6. Cecilia Brækhus försvarade sina VM-bälten Sport Den norska boxningsstjärnan Cecilia Brækhus vann den stora matchen mot Erica Farias, Argentina, under boxningsgalan Koengen i Bergen. T
 7. Klara Svensson förlorade boxningsmatchen mot norska Cecilia Brækhus på poäng efter tio ronder.- Jag gav allt jag hade i dag, säger svenskan efter matchen

Info about the boxer Cecilia Braekhus (First Lady), debut 2007-01-20. Total bouts 35, won 35, lost 0, draw Cecilia Braekhus. 2 likes. Personal Blo Norska världsmästaren Cecilia Brækhus och amerikanskan Jessica McCaskills VM-match i weltervikt i Tulsa, Oklahoma, i USA den 15 augusti blir historisk. För först

Cecilia Brækhus försvarade VM-titeln Aftonblade

 1. Braekhus, McCaskill Final Presser Photos Gallery - The undercard will be led by Cecilia Braekhus (36-0 9 KOs) defending her undisputed Welterweight championship in Maryland against Jessica.
 2. Cecilia Braekhus (36-0, 9 KOs) and Jessica McCaskill (8-2, 3 KOs) made the welterweight limit at the official weigh-in ceremony in Tulsa, USA. The fighters will compete for the WBA, WBO, WBC and IBF titles owned by the Norwegian. This will be Breckhus' second appearance since signing with Matchroom Boxing
 3. In a chat with TMZ, mixed martial arts champion Cris Cyborg once again talked about the possibility of moving into the boxing ring and fighting undisputed welterweight champion Cecilia Braekhus.
 4. På torsdagskvällen var det dags för officiell invägning inför morgondagens boxningsmatch mellan Klara Svensson och Cecilia Brækhus i Oslo. Men invägningen blev ett antiklimax. Brækhus dök inte upp. Svenskan Klara Svensson säger att hon tycker norskans uppträdande är pinsamt på den här nivån. - Man gör inte så här
 5. Läs mer om Klara Svensson vs Cecilia Braekhus TV och Klara Svensson vs Cecilia Braekhus TV-tider och Klara Svensson vs Cecilia Braekhus live stream för att få mer info boxningsgalan. Läs även om Viaplay och boxning på TV i Sverige 2017 för att få en bild av vad som hänt med boxning Viaplay gratis som försvann under 2016
 6. Cecilia Braekhus har signerat ett lukrativt sponsoravtal - Kell Brook vs Luis Galarza (video) 19 December, 2011 06:24 Om Helenius vs Chisora, Erik Skoglund, Kennedy Katende, Cecilia Braekhus och Holly Holms KO-förlus
 7. En drömmatch mot Cecilia Brækhus i Oslo - och en chans att plocka hem fyra VM-titlar i boxning.Det är vad som väntar Klara Svensson den 28 januari.- E

Cecilia Brækhus förlorade sin första proffsmatc

Cecilia Brækhus, född 28 september 1981 i Cartagena i Colombia, är en norsk kickboxare och boxare som är uppväxt i Bergen på Norges västkust. 2 relationer Cecilia Braekhus vann den historiska matchen. Cecilia Braekhus är fortsatt obestridd världsmästare i boxning. Hennes 35:e proffsseger kom genom en klar poängseger mot polskamerikanska Aleksandra Magdziak-Lopes natten till söndagen svensk tid. Därmed är den 37-åriga norskan fortfarande obesegrad med fem mästarbälten.

Mikaela Laurén pikar Cecilia Braekhus efter förluste

För första gången kommer två kvinnliga boxare fajtas i en huvudmatch i sportströmningstjänsten DAZN, rapporterar Nettavisen. Det blir den 15:e augusti när norska världsmästaren Cecilia Brækhus och amerikanskan Jessica McCaskills går upp i en VM-match i weltervikt i Tulsa, Oklahoma Streama Cecilia Braekhus vs Mikaela Lauren live stream? Det är dags för en av de största boxningsmatcherna i Norden och denna gång är det Norge mot Sverige. I ringen kommer vi på se Cecilia Braekhus ställas mot svenska Mikaela Laurén och det blir en häftigt fight vi kommer få följa från Oslofjord Convention Center Braekhus Lauren svensk tid: Cecilia Braekhus vs Mikaela Lauren svensk tid & kanal: boxningsgalan börjar kl. 19:00, De större matcherna startar kl. 21:00 och Cecilia Braekhus vs Mikaela Lauren matchen beräknas starta kl 23:00 på Viaplay. Braekhus Lauren tid & kanal på TV i Sverige

Cecilia Brækhus vill ha revansch mot Jessica McCaskill

Det börjar dra ihop sig till den boxningsmatch många i Sverige har sett framemot. Mikaela Laurén har utmanat Cecilia Braekhus i en match som kommer att gå av stapeln den 21 oktober. Här. Post fight analysis of the Matchroom USA: Cecilia Braekhus vs. Jessica McCaskill fight card on DAZ Författare Simon Kölle Etiketter Boxning, Braekhus, Cecilia Braekhus, Klara Svensson. Fighter Magazine. Instagram. I Fighterpodden Nedslag så diskuterar och spekule Kung Karl Albrektsson i titelmatch mot Th. Nunchuks, Tricking, BJJ och galna knockouter i UFC Cecilia Brækhus försvarade sina VM-bälten Den norska boxningsstjärnan Cecilia Brækhus vann den stora matchen mot Erica Farias, Argentina, under boxningsgalan Koengen i Bergen. 9 juni 2017 23:3

Cecilia Brækhus, Self: Golden Goal. LATEST HEADLINES. Saved by the Bell Revival Coming to NBCUniversal Streaming Service — Which Original Stars Will Be Back Cecilia Brækhus vill möta Mikaela Laurén igen. När de möttes 2010 (bilden) besegrade norskan den svenska boxaren på knockout. Bild: Heiko Junge/NTB scanpix/T

Cecilia Brækhus: 'When I started out, women with muscles

Cecilia Brækhus var klart best og slo Victoria Bustos i sin 36. kamp som profesjonell Mikaela Lauréns pik till Cecilia Braekhus. Mikaela Laurén försvarade sitt mästarbälte i Västerås. Nu ser hon fram emot en match mot norska stjärnan Cecilia Braekhus. - Jag tror att hon känner lite rädsla, hon har inte gått match på ett år, säger Laurén.

Jorunn Brækhus is on Facebook. Join Facebook to connect with Jorunn Brækhus and others you may know. Facebook gives people the power to share and makes.. Cecilia Brækhus (The First Lady) Born: 28 September, 1981, in Cartagena, ­Colombia.Grew up in Bergen, Norway Height: 171 cm Weight class: Welterweight (63.5-66.7 kg) Trainer: Johnathon Banks Career: Started as a kickboxer, winning both World and European amateur titles, as well as several Norwegian championships.Moved over to boxing, where she was the first woman in the world to hold all.

Cecilia Braekhus - Nyheter om Cecilia Braekhus - Pressen

Svensk och norsk media har skrivit om en potentiell titelfajt mellan norska världsmästaren Cecilia Brækhus och Mikaela Laurén i weltervikt.Nu ska det var

Cecilia Brækhus vs

Women's Boxing: Cecilia BraekhusBeste Frauenboxerin der Welt im Vorkampf desJulia Gilas - Wow Gallery | eBaum's WorldMikaela Laurén fights against „The Empress“ in SundsvallThe Hottest Female Boxers | HubPagesClaressa Shields demolishes Adler, wins titles in fourthFemale boxer taunts opponent with a kiss after intenseList of female kickboxers - WikipediaSE BILDER FRA JUBILEUMSFESTEN VÅR - ELLE 20 ÅR! - Elle NorgeKatie Taylor edges Delfine Persoon in bloody war, winsStian Blipp ble årets best kledde - dukket opp på galla i
 • Vandrarhem vindeln.
 • Bathurst 12 hour.
 • Snedtänkt johnny bode.
 • Destiny 2 what is strike.
 • Erfolgreich bieten bei ebay.
 • Beosound moment.
 • Kan man tvätta en peruk?.
 • Frätande ämnen hemma.
 • My only love song ep 1.
 • Kirchenweb virus.
 • Grand theft auto: liberty city stories.
 • Lyssna på finska.
 • Watch dragon ball super 131.
 • 1997 vad hände då.
 • Crosstrainer billig.
 • Chl tv rättigheter.
 • Mat undvika amning magknip.
 • Trollingfiske utrustning.
 • Locus.
 • Hsp gripen 025.
 • Grönt kort golf bromma.
 • Because of you lyrics neyo.
 • Sou 2001:6.
 • Cs offer.
 • Damm i lungan.
 • Varför firar vi jul.
 • Block biltema.
 • Il trovatore.
 • Persiska efternamn.
 • Tanzschule bäulke abschlussball.
 • Meddelandesignal samsung.
 • Damernas värld prenumeration kundservice.
 • Postgraduate student.
 • Vegetabiliskt fett bra eller dåligt.
 • Skatås mörkaste.
 • Okey odz genius.
 • Rheingoldhalle silvester 2017.
 • Moliere.
 • Bild sport bundesliga.
 • Isolationsmätning golvvärme.
 • New sweden maine.